Met de derde editie van “Het Lekkere Westen” wil Westtoer nog tot 15 november de unieke troeven van de regio’s in de kijker plaatsen. Hiervoor werken ze samen met bijna 100 chefs want voor een korte vakantie of een weekendje weg is het najaar niet alleen de gepaste periode, ook regio’s als de Westhoek zijn hiervoor absolute aanraders. Van de 97 chefs die ambassadeur zijn voor hun regio komen er drie uit Diksmuide. Maar uiteraard heeft Diksmuide nog meer culinaire troeven die “Het lekkere Diksmuide” op de kaart plaatsen.
De drie ambassadeurs die Diksmuide mogen vertegenwoordigen tijdens de promotiecampagne van het “Lekkere Westen” zijn Jürgen Carron van restaurant Lettenburg (foto), Tijl De Vriendt van Water en Vuur en Bert Boussemaere van ’t Notarishuys. Maar Diksmuide biedt uiteraard nog meer plaatsen waar lekkerbekken goed aan hun trekken kunnen komen. We denken hierbij ook aan ondermeer ’t Bourgondisch Schild, de Lekebek of de Tapperij. Wie zoekt naar een passend restaurant in de Diksmuidse regio, kan hiervoor de nodige info vinden op de handelaars-rubriek van www.eDiksmuide.be.
Voor meer info over het Lekkere Westen : klik hier. (DLD)
Foto : Michael Dehaspe